Alles over Sahan


Boodschappen dagelijks in huis, voor iedereen


Wij hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Onze artikelen voor u zoals toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Sahan supermarkt heeft u een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij verkopen heel veel bijzondere producten die u niet altijd vindt in een ‘normale’ supermarkt. En ook al uw verse fruit, groenten en uw halal vleeswaren kunt u bij ons terecht voor de beste kwaliteit en prijs!

 

Onze liefde voor groenten en fruit 


Onze uitgebreide keuze voor groenten en fruit wordt zorgvuldig bekeken op kwaliteit en versheid, zodat u als klant alleen het beste krijgt. Daarom koopt u bij ons koopt uw dagelijks verse groenten voor uw heerlijke gerechten. Voor het binnen krijgen van de juiste vitamines voor klein en groot biedt Sahan supermarkten u een ruim assortiment heerlijk vers fruit. Lekker en gezond voor tussendoor! Ons motto: ‘’Altijd vers en goedkoop!’’

Kwaliteit halal vlees


Bij Sahan supermarkten staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ons vlees is halal gecertificeerd en hygiene heeft bij ons de hoogste prioriteit zodat u met een gerust hart kunt genieten van onze vleeswaren. 

SAHAN AL (BIJNA) 30 JAAR!


Sahan opende 30 jaar geleden voor het eerst haar deuren om de klant te bedienen die elders niet terecht kon. Wij zijn een etnische supermarkt en het is ons streven om te voldoen aan al uw wensen. Wij staan iedere dag klaar om u te verwelkomen in een van onze winkels. U kunt bij ons terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook voor uw eigen vertrouwde producten en merken. Het inkopen van onze producten doen wij zorgvuldig om de beste kwaliteit te waarborgen en u voor een scherpe prijs aan te bieden. Iedere dag weer zorgen wij ervoor dat onze groenten en fruit er vers bij ligt en ook op onze halal vlees afdeling kunt u kiezen uit een divers vers assortiment. Kom langs in een van onze supermarkten en laat u verrassen door Sahans assortiment, prijzen en service. Tot snel bij Sahan!